Nu gör vi slut!
Ja alltså inte jag och sambon, men jag och vintern! Efter idag så känner jag att det är dags nu. Det har varit en helt fantastiskt vacker dag. Plusgrader och strålande sol. Från hustaken och träden så hörs det droppande från den smältande snön. Om inte det ger en vårkänslor så vet jag inte vad som gör det! Det är så himla fint med den böljande snön som ligger där i solen, men jag längtar så efter grönt gräs och en värmande sol.
 
 
Jag slutade jobba redan på förmiddagen idag så när jag for hem så tog jag omvägen via stan och köpte hem lite mat från Donken. Åkte hem och käkade och sedan tog jag och sambon med oss kamerorna på en liten tur. Inte långt härifrån så finns det en gravplats och minneslund i koppling till älven. Det är så himla fint där omkring så det händer att vi åker dit ibland och promenerar. Trots att jag känner att jag är färdig med vintern så kan jag inte låta bli att fascineras av det vackra med den. Just såna här dagar när solen ligger på och man ser skuggorna över snön som gör att texturen kommer fram lite extra i den hårda snöskorpan. Det är vackert ♡
 
 
Men vackrast av allt är nog ändå vatten. Jag har tänkt ett tag nu på hur jag alltid har nån slags vatten med i mina bilder. Nästan så att det känns lite tråkigt för att det blir så förutsägbart. Jag har försökt utmana mig själv att försöka välja bort vattnet i mina foton, men jag lyckas alltid återkomma till det ändå. Det ger mig ett lugn.
 
 
En sak jag börjat med på mina turer är att ta lite mer selfies haha :P
 
 
Tänk när allt är grönt och frodigt igen! Man har nästan svårt att förstå hur allt kan börja växa igen när det enda man ser är ett vitt vintertäcke på marken.
 
 
Mannen i mitt liv 
 
När vi lämnat denna plats åkte vi vidare till en sjö i närheten. Där la vi oss på en rutchkana i lekparken med solen stekandes i ansiktet en stund innan vi for hem igen. Nu sitter vi och hejar fram Timrå Ik i kvällens match mot Tingsryd. Håll tummarna för vinst ikväll! :D