Frånvaro.
Jag ser att det är några tappra själar som tittar in här med jämna mellanrum. Och tyvärr har ni säkert blivit besvikna varje gång eftersom det aldrig kommer upp något nytt.

Jag är iaf hemma nu och jobbar min näst sista dag på min arbetsplats innan jag blir arbetslös. Första gången någonsin som det är ofrivilligt, men jag tycker ändå på ett sätt att det ska bli skönt. Min frånvaro har berott på dels det, men sedan har jag varit upp i två omgångar till Sundsvall, suttit på sjukhuset och vakat, varit med om mitt första dödsfall inom den närstående familjen (mer om det sen) , fotat och gästat bröllop, hängt i pappas sommarstuga, träffat en kär vän och så vidare. Allt detta på inte ens tre veckor sedan jag återvände från semestern i USA. För att inte tala om värmen i vår lägenhet som gör att man vill vara överallt förutom i den och framför datorn. Hett!!

Nu ska jag hitta tiden till redigering av bröllopet, SEN kan jag börja ta itu med bilderna från semestern och förhoppningsvis få igång flödet här igen. Jag hade ju ändå fått upp ångan lite innan jag åkte iväg ;)

På återseende!