Gott nytt år!
Från gårdagens ridtur hos svägerskan. Älskar att rida!
 
 
Sista timmarna på det sista dygnet av 2014. Ett år av med- och motgångar och jobbiga stunder. Ett rätt tufft år. Jag har avslutat två olika jobb och påbörjat två. Varit sjukskriven, min morfar avled, två utav familjens hundar avlivades, arbetslös, massor utav pendling mellan stockholm-sundsvall, boendeproblem med mera. Påfrestande helt enkelt. Men jag är tacksam ändå! Tacksam över min familj och mina vänner (gamla som nya) och att jag har tak över huvudet och mat på bordet. Det är en rikedom för mig <3 Det finns tyvärr alltför många som inte har något alls.
 
Trots mycket negativt så vill jag försöka koncentrera mig på alla fina stunder och komma ihåg det istället. Jag har tagit flera steg utanför min comfort zone och vågat lite mer i år. Jag har varit iväg på inte bara en utan två(!!) fantastiska resor detta år. Både till USA och till Island. Lärde känna otroligt fina människor i samband med det <3 Mitt förhållande känns starkare än någonsin och vi tog beslutet att flytta ifrån Stockholm för att komma upp till lugnet och naturen. Flytten är ju långt ifrån klar, men vi har iaf en någorlunda plan på hur det ska gå till.
 
Förväntningar på 2015?
Jag hoppas att detta blir ett lugnt år. Min kropp och knopp behöver andas och få en stabil tillvaro. Jag hoppas att vår jobb- och boendesituation förändras och att alla bitar faller på plats i våra liv. Kanske kan det nya året även bjuda på en resa eller två? Vi får väl se. Nytt år och nya möjligheter säger man ju ;)
 
2015, nu kör vi!