På väg tillbaka.
Så, då var man tillbaka här lite halvt. Humöret har blivit bättre och jag känner mig inte fullt lika knäckt längre. Jag står fortfarande fast i mina åsikter och känslorna är densamma, men nu har lösningar öppnats upp för mig. Och med lösning menar jag ett nytt jobb!

Den här veckan har jag avverkat tre stycken intervjuer och har en kvar imorgon. Den jag var på idag verkar intressant och det skulle säkert vara roligt när man väl satt sig in i arbetet. Men, magkänslan satt inte där den skulle när jag gick därifrån så just den tjänsten kommer jag att tacka nej till även om jag blir erbjuden. Så imorgon får jag se om den tredje tjänsten verkar vara något för mig? Annars så kommer jag hoppa på den första. Då kan jag vara kvar där jag är nu året ut :)

I övrigt då? Äter, sover, gymmar och jobbar. Känns som det är allt jag gör nu för tiden. Mörkret tär på mig rätt mycket så känner mig konstant trött. I helgen som var fick jag iaf ett litet break genom att vara halva dagen på Fotomässan tillsammans med Johanna och John. Man får ta vara på de tillfällen som ges att vara med varandra nu när vi inte kan ses varje dag längre <3 I helgen som kommer så ska jag åka till Åland! Ska bli kul att träffa min lilla familj där och fira lilla jul. Woop woop!

Nu ska jag fortsätta jobba. Har ett redigeringsjobb som måste bli klart snart. Julen är ju bara runt husknuten nu ;)