Lite bitter, men mest förkyld.
Varför ska jag alltid bli sjuk när jag åker hem till Sundsvall? Iaf när jag är hemma under en längre period. Nu kanske det inte är så konstigt egentligen eftersom var och varannan människa som jag träffat har varit sjuk. Trodde jag skulle klara mig, men icke! Tack och lov var jag frisk under jul, fast jag hade ju gärna varit det nu på nyårsafton med! Hade ju planerat en trevlig kväll med det eminenta sällskapet av mina fina vänner. Stassen var planerad och får fortsätta att hänga oanvänd. Istället går jag här hemma i stortofflorna och onepiece samtidigt som det känns som att jag ska snyta ut hela hjärnan ^^ Vad är väl en bal på slottet...? 
 
Annars så har dagarna passerat alldeles för fort. Jag har sovit för lite och ätit för mycket. Precis som alltid :) Har fått umgås med min underbara familj inklusive kära syster från Aussie-land plus mina vänner. Imorgon går tåget tillbaka till storstan och då får jag mysa med sambon igen <3 
 
Två dagar kvar på jobbet innan jag går vidare. Sista dagen innan jul kändes tung, men jag tror att jag har förlikat mig något med tanken på en annan arbetsplats. Spännande, men väldigt skrämmande!
 
Nu går vi in med nya friska (nåväl)tag för 2014. Nytt år och nya möjligheter! GOTT NYTT ÅR!!