Existentiellt.
Hembakta tekakor är nog bland det bästa i brödväg man kan komma enligt mitt tycke! Särskilt när de är lite lätt värmda och med en god ost på! Mums :) Sitter på jobbet och käkar frulle beståendes av just det och lite varm choklad från automaten.
 
Fick en konstig verklighetskänsla när jag klev av min tunnelbana på väg hit för en stund sen. Brukar ni få det med? Det var en känsla av att det inte var jag som gick där och samtidigt började jag tänka på hur detta egentligen blev min vardag? Det här kuskande fram och tillbaka varje dag på pendeltågen och tunnelbanan. Hur jag går som en zombie från plats A-Ö tillsammans med en hord av andra människor som gör precis detsamma utan att riktigt tänka på hur man går/åker eller varför. När blev livet så inrutat?
 
Det är lite läskigt att sitta här själv när det är så öde. Har knappt sett en kotte sedan jag kom hit och det är mörkt överallt förutom där jag sitter. Gammal byggnad som ger ifrån sig konstiga ljud och en adventsljusstake bredvid mig som flimrar till med sitt ljus...