You did what?

I helgen så hade jag ett skönt break hemma i Sundsvall. Åkte med syster från Sthlm på fredag efter jobbet och kom hem igårkväll igen. Det blev gosa med nya hunden a.k.a vår lillebror, 90-års middag, fika hos pappa och hockeymys med familjen på lördagskvällen. Sedan är det bara på´t igen nästa helg då jag åker med syrran upp för att hämta hennes barn efter deras höstlov. Såklart är väl typ hela helgen inbokad redan, men det gör absolut inget :) Tog iaf lite bilder igår när Dajana och Alfons var ute och busade tillsammans. Stackars Bäbis på sista bilden ser helt uttråkad ut!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Idag har jag tagit tag i lite saker som legat över mig ett tag. Imorse så var jag iväg till MVC för att förnya mina piller och "äntligen" göra ett sånt där cellprov som man får kallelse till när man är 23. Oops! Tog mig bara två år att få fingrarna ur och göra det haha :P Köpte mig en ny reflex på tillbakavägen som jag också har behövt fixa. När jag kom tillbaka till jobbet så bokade jag även tågbiljett till jul och när jag kom hem från jobbet så lämnade jag in två skor för omklackning plus hämtade ut ett paket. Woho produktivitetens dag idag tror jag?! Gymkortet har jag sagt upp också! Det gjorde jag iofs för några veckor sedan, men gick och funderade ganska så länge innan Johanna tog med mig för att få det gjort. Nu är det tandläkaren som ligger kvar och gror i bakhuvudet. Fast dit tänkte jag gå efter årsskiftet så att jag får tillgång till nästa års tillägg så snål som man är ;)
Det känns skönt när man har tagit tag i saker man gått och funderat på länge! Det blir som en stor sten som lättar från axlarna... Ja just ja synen testade jag ju förra veckan med! Det var inte så stort synfel så att jag behöver glasögon på heltid, men jag ska beställa ett par som jag kan ha vid bilkörning och så. För jag såg så mycket bättre ändå när jag fick på mig provglasen. Fast just nu har jag inte råd att köpa ett par brills så det får också bli efter årsskiftet.