In das Sundsvall.
Välförtjänt semester har jag tagit nu! Och den börjar med nästan två veckor i Sundsvall för att sedan åka till Åland på bröllop nästa helg. Känns så otroligt skönt att inte behöva kliva upp och gå till jobbet ;D

Jag kom igår framåt kvällningen och idag har vi haft fullt upp. Vi åkte in till Södra Berget idag hela familjen med barn. Mammas fyller år idag så vi ville hitta på ngt tillsammans nu när alla är hemma. Ja förutom Viktoria som befinner sig på andra sidan jordklotet fortfarande! Där gick vi iaf Tarzanstigen (vandring i skogen med olika hinder och sånt för barn, men även vuxna ;)) och satte oss sedan för att fika nedanför utkikstornet. Otroligt varmt och skönt var det och jag hade kunnat sitta ute hur länge som helst!
Framåt kvällen så åkte vi även ut till Tynderö där vi käkade på Idyllen. Det blev taco och räkfrossa :D Mums! Proppad var bara förnamnet när vi åkte därifrån. Det har varit en mysig dag/kväll med familjen och det är gånger som denna som jag inser hur mycket jag saknar alla när jag inte är här... Fast desto roligare när man väl sess! :)

Har iaf massor med bilder liggandes i kameran från idag. Men jag tror inte jag kan konvertera mina RAW-bilder på den här datorn, så ev blir det inge bilder förrän jag är hemma igen ^^ Eller jo kanske från min mob eller pocketkamera då!

Nä man kanske skulle ta sig en macka??