God morgon på er!
Morgonstund har guld i mun är ju ett vanligt uttryck, men jag vet inte om jag är beredd på att hålla med? Är så sjuuukt trött just nu! Vill inget hellre än att lägga mig i sängen och sussa vidare :) Istället får jag så snällt sitta här och roa mig själv på en folktom arbetsplats. Fast jag ska ärligt erkänna att det är rätt så skönt att vara här utan alla mäninskor. Det finns ingen som rycker och sliter i en, telefonerna är tysta för det mesta, jag kan läsa, kryssa och prata skit med Johanna utan störande moment :)

I tisdags var jag med Johanna och hennes man plus 3 golfproffs och en golfkommentator (finn den felande länken ;)) ut till Grinda. Det är en ö ute i stockholms skärgård dit vi tog båten för att käka middag på kvällen. Var otroligt härligt med en vacker kväll, vin, god mat, bra sällskap och båtåkande. Var inte hemma förrän halv ett på natten :P Hann knappt sova innan jag skulle upp igen haha! Hade gärna laddat upp bild från kvällen men när jag försöker mobilblogga så syns inte bilden som jag skickar med. Strange! Kanske kan få upp något sedan när jag är hemma istället. 

Idag efter jobbet blir det iaf kvalitétshäng med Johanna och Malin! :D Så vi drar oss ut mot Täby C efter jobbet för lite shopping. Men... Först måste jag genomlida en arbetsdag! 

På återseende!