I Nyköping.
Har flytt stockholm för dagen nu. Skulle egentligen vara barnvakt men blev istället sällskap :) Blir här över natten och kommer hem imorrn eftermiddag/kväll igen...

Sjukt trött är jag nu iaf! Och har varit sen onsdag. Men igår så tvingade jag mig själv att vara vaken till klockan ett trots att jag nästan somnade under filmen. Vi kollade på The day the earth stod still. Fy fan vilken dålig film!! Hade trott den skulle vara bra men den sög verkligen! Vi gick och la oss direkt efter filmen och jag somnade nog i samma sekund som jag la huvudet på kudden. Behöver jag säga att jag sov som ett litet barn? Dvs väldigt skönt :) Me likey helg!

Har fortfarande skitont i min nacke och axlar sen vi va och handlade i måndags. Vi åkte till Nacka på Ica Maxi där och det slutade med att både jag och Lina bar ca 18-20 kg var en bra bit innan vi kom med buss/tunnelbana/hem. Har fått lida för det hela veckan så det vägrar jag iaf att göra om! Det är inte värt att ha ont bara för att få betala några kronor mindre på maten. Så nej tack!

Snart ska vi äta. Det blir helstekt fläskfilé, klyftpotatis m morötter och palsternacka och hemmagjord pepparsås. Mums!