Dagens roliga.

Ja det var när jag pratade med en tjej på CSN och hon började skratta när jag sa att jag bodde på Blåsutvägen :P Och visst kan jag nog se humorn i det också hehe ;)

Nu håller jag på laga mat. Ris o köttbullar blir det. Vilken gourmét-mat! Har städat och diskat sen ja kom hem och hann även med att putsa mina ledsna stövlar svarta och blanka. Tror de blev lite gladare nu :) Iaf jag! Och de senaste dagarna har jag haft så sjukt ont i nacken ^^ Igår på jobbet kom yrseln och illamåendet. Trodde jag skulle behöva spy på tunnebanan hem. Just nu känns de lika illa med.. Fan att jag inte kan bli bra i nacken *morr*

Imorrn kommer syrran oc hennes kompis Jessica :) Ska bli skoj! Det blir fullt hus här i helgen för 2 kompisar till Lina (som även vi känner) kommer hit med..

Sen nästa helg ska jag försöka få tag i en sistaminuten biljett hem. Passa på att umgås med familjen och hundarna över helgen :) Har lite hemlängtan efter dom! Sen får jag ta tag i den sociala biten när ja kommer hem till påsken :)


Nu käk!