Måndag igen.

Ingen ovanlighet nu för tiden men jag är så satans seg i huvudet. Jag tror det är en blandning av understimulation och konstiga sovtider. Konstigt!
I lördags va det iaf partaj ju. Vi va här i stan i pappas lägenhet. Det kom lite folk och vi hade det kul. Iaf jag :) Efter förfesten så blev det dags för krogen. Så som så många gånger förr så gick vi till O'learys. Och jag hade även där roligt! Så roligt så att det tom va en kille som kom fram och frågade om han fick ligga med mej haha! Jag sa nej! Det tyckte han va konstigt :P
När Olles nästan stängde gick vi vidare till mAx där Johan så snällt bjöd mig på burgare ;) Efter så va det bara hem och sova...

Söndag (igår) va en bakisdag. Satt och kollade på Mannen som kunde tala med hästar och drack vatten och överbliven pizza från gårdagens middag. Vid halv fem kom Peter och hämtade upp mig för att jag skulle fota hans bil..

Idag har det varit systers födelsedag. Så det blev middag och tårta hemma hos pappa där jag varit ikväll. Nu har ja hållt på att fixa papper som ja ska ha med till soc imorrn.. Suck va papper de ska vara jämt!



   

Jag lånade några bilder från Johans kamera från lördagen. Orkar inte ladda upp fler :P