Snart så.
Inte många timmar kvar tills tolvslaget :) Jag längtar tills detta år är över. Det ska bli en ny start nu har jag bestämt! Ett nytt år och nya äventyr :D
Det är lite spännande med nya år tycker jag. Iaf i början av året när man har tolv månader framför sig. För stunden tycker man att det är en hel evighet men när väl sommaren har kommit så rusar året fram som ett skenande tåg. Och man har ingen aning vad som kommer ske under tiden. Allt kan verkligen hända!
Detta år som varit har varit både bra och dåligt pga diverse saker som inträffat mm.. Men jag ska absolut inte glömma att tex sommaren har varit en av de bästa somrarna i mitt liv tack vare att jag fick vara på Åland tillsammans med Em och Nicke plus company. Jag hoppas att vi kan få fler somrar som denna! Och hösten har heller inte varit så mörk som den brukar. Dels för vädret men även pga en speciell person som jag är så glad över att ha träffat :)
Det finns saker jag kommer se tillbaka på med ett leende men även saker som jag vill försöka lägga bakom mig. Eller jag SKA lägga det bakom mig rättare sagt!

Trots allt är jag ganska lyckligt lottad :) Lycklig som har sånna underbara vänner och familj!
GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLA!!