Den roligaste helgen på länge!
Alltså jag har verkligen haft så sjuuukt roligt nu i helgen som va!
Det började på fredagen. Michaela fick hit 2 st kompisar från Helsingfors. Patrick och Peter.  Kvällen började med att vi satt ute i det fina vädret och drack vin och grillade. Sen flyttade vi ner oss på baksidan där vi drack ännu mer vin och målade så sofistikerat på Peters oljemålning som han hade med haha! Ett självporträtt :P Vi satt ute helva natten och drack, skrattade, målade och tände brasa. Helt sjukt va sjuka dom va. Fast på ett bra sätt!!
Lördagen va vi till Geta och hade picnic. Blåste en del men de va rätt ok ändå. Förrutom att ja nästan föll i havet när ja skulle skölja av våra vindruvor. Som tur va åkte ja bara i med ena foten i det iskalla vattnet :P 
På eftermiddagen började vi grilla igen å dricka mera :P Haha.. För det skulle bli utgång lite senare.. Vi tog lång tid på oss att göra oss iordning å sen satt vi å skoja resten av kvällen på internatet. Sen blev det dags att ta en tur till Emelie och hennes karl för att efter åka in till stan och Arken :D Det var massor av folk och helt ok den här ¨gången på krogen :)
Söndag va vi alla heeelt jäkla slut :P Men inte så konstigt heller.. Då blev det flera filmer å pizza! Och jag kunde vila min mage som hade fått träningsvärk från allt skrattande :D De tror ja nog va första gången haha..

Haha nu när ja skrivit ner det vi gjort kanske de inte kåter så skoj för den som inte va med, men detta var en av de roligaste helgerna jag haft här :D