Svenne lever!
Yes indeed! Idag på lektionen så blinkade jag lite med ögonen till våran lärare och frågade om jag, Daniel och Simon kunde få smita iväg en stund för att fixa bilen. Det va ok! :) Så vi gick iväg, fick låna verktyg av snälla Glenn (fastighetsskötaren) och det var bara att börja. Min bil är ju lite krånglig eftersom det sitter en jäkla plastkåpa ivägen men de gick bra ändå :) Så nu funkar Svenne finfint!

Hållt på och krånglat med min bild idag med. När jag skulle ta bort damm på bilden så råkade jag göra en reva i den. Skulle fixa det med retusch-färg, men misslyckades och lyckades få revan ännu större ^^ Så det var bara att printa en ny vilket man helst inte gör i onödan då ett ark A3 papper kostar 5,30 Euro. Och då började skrivaren krångla med sina färgpatroner, så det blev ränder i bilden istället. Suck säger jag bara. Men det är väl inte så tydligt om man står och tittar på den på håll. Men står man och granskar nära, som de flesta fotografer gör, då ser man lätt att det är fullt i ränder på sista delen av utskriften.. Men men det får duga.

Har kommit iväg och tränat ikväll med. Jag och Michaela for till gymmet och körde slut på oss. Vi båda är i en period nu då vi känner oss stora och fula. Trots att vi inte är det :P Tycker inte om sånna perioder!
Och inte blir det bättre av att det var kvällsfika när vi kom tillbaka med kladdkaka och te haha! och vi är gottegrisar båda två hehe..

Nu blir det packa väskan inför Vårgårda resan imorrn, och sen ett avsnitt av Heroes! Wohoo!