Denna dagen.

Har gått rätt så smärtfritt hittills :) Me like!
Fortsatte å morgonen med bildspelsjobb. Vilket innebär en massa tråkig redigering. Alltså ett hundratals bilder som det ska göras samma saker med. Ändra upplösning och bildstorlek och lägga på skärpa. Inte alltför kul om jag får bestämma! Men jag blev till slut färdig efter några damptillfällen.
Efter lunch så kollade vi på några färdiga bildspel. Inte illa för att vara första gången!

Men sen fick jag tråkigt. Orkade ärligt inte sitta en stund till och redigera och pussla ihop bilder. Mina ögons autofokus är ur funktion idag så jag ser lite blurrigt.
Istället var jag på väg hit till datasalen (jag vet jag säger emot mig själv) men blev fast ute i korridoren där konst å hantverk hade julpyssel. Alltså säg till om ni vet någon annan skola som tar in en äkta gran och pyntar! Det är fasiken status! :D Plus att det va glitter hit och dit och julstjärnor mm. Jag ser själv ut som en glitterstjärna då alla fann det roande att borsta av sina glitterhänder på mig :P Haha! Visar väl min personlighet antar jag ;) Hehe... Men skönt att det blir lite julstämmning här med! Nu när det snöar och allt! Snö som ligger kvar..

Just ja jag får inte glömma att jag fick ju praktikplatsen med :D Är fortfarande svinigt glad över det!
Nu ska jag ansöka om pengar för att åka till Skottland och göra mitt projektarbete...

Imorrn tänkte jag och Michaela försöka ha lite julpyssel efter skoltid. Köpa glitter och hämta lite granris och sånt. Så det blir lite extra fint när Johan och Nina kommer hit ;D Jag längtar skitmycket!! Ska bli så kul att de kommer hit :D

När gotta go!!