Snart, Alla Hjärtans Dag.
Jupp. Den "stora" dagen är snart här. Fortfarande ingen att fira den med. Inte för att det spelar någon roll egentligen. Det verkar ju som att ingen tycker att det är nån dag att fira längre? Eller så har jag bara inte träffat på någon som tycker om den dagen ännu. Om man bortser från alla tjejer som fortfarande håller hoppet uppe att prince charming ska komma och ta andan ur dom. Lite så hoppas väl jag med.. Att en dag så träffar jag värsta romantikern som gör allt för mig hehe :D Eller ja kanske inte allt ^^ Vart han finns är ju en större fråga. Det kanske inte finns nån alls? Skulle vilja bli lite bortskämd nån gång... Men hoppet är ju det sista som överger människan så än har jag inte gett upp :) Vem vet, jag kanske är på god väg?

Drömmen om Skottland är sååå stor just nu. Vill inget hellre än att åka dit! Med någon som vill samma sak som jag. Uppleva landet! Se sig omkring bland slott och ruiner och prova på alla pubar och se karlar i kilt ;P hehe.. Skulle va något de! Sen ta Irland i samma veva.. Mysigt... Vill!!

En sak som jag verkligen skulle vilja lära mig (om de ens är möjligt), är hur killar tänker. Hur de fungerar? En stor gåta som nog tyvärr aldrig kommer att kunna besvaras...

Miss you too Marina!