Årets festival!
 

Om ni ska gå på en enda festival i sommar, gå på Fishbait! Grym musik i vackra omgivningar, kan det bli bättre? Och vem vill inte inte se Åland under årets bästa tidpunkt?! Och juste.. bandet spelar på en flytande scen i ett träsk. Jupp, ni läste rätt ;) Dela gärna infon till alla ni känner så syns vi i vimlet! 

 

Kosläpp på Västbo gård.
 
Idag var jag på något jag aldrig varit på förr. Nämligen kosläpp! Ca 10-15 minuters gångväg från oss så finns det en Arla-gård där de hade anordnat dagens evenemang. Och jäklar vad folk som kom! Vi kunde se från vägen utanför oss hur jävulskt många bilar det var där redan plus hela bilkön upp mot gården. Inte trodde jag att det var så himla populärt som det tydligen var!? Det var säkert tusen pers där om inte mer. Det var så mysigt att se när de släppte ut korna i hagen. De galopperade, stångades, råmade och hoppade. Kan bara föreställa mig hur härligt det måste vara att komma ut i friska luften efter att ha varit instängd en hel vinter. På gården så bjöd de på mjölk och bullar och sålde lite mat. Man kunde gå in i ladugården och kika lite och det var verkligen imponerande! Innan så har jag bara varit i mindre ladugårdar med kanske 20-40 kossor på sin höjd. De här hade nog ett hundratal. Utöver just korna så hade de även höns, kaniner, hästar och åsnor och får med världens gulligaste lamm! De minsta jag någonsin sett i verkligheten, men på bilden så ser de nästan stora ut haha. De var så söta att mitt hjärta svämmade över ❤ 
Rhodos - Tillbakablick.
 
Den här veckan så var det precis ett år sedan som jag, syrran och Jessica tog lite semester och drog till Rhodos. Första gången jag åkte på charter! Kan knappt fatta att det redan var ett år sedan?! Känns som vi nyss var där. Jag visade aldrig några bilder från resan efter att vi kommit hem därifrån, så tänkte att jag passar på nu ;) Skulle så gärna vilja åka tillbaka! Vi bodde på ett sånt fint hotell och vädret var alldeles lagom. Förutom att det regnade sista dagen, men det är väl sånt man får ta. Måste komma iväg snart igen! Kanske att det blir Palma i september, men lite oklart ännu. 
 
Ha en fin fredagskväll! Själv tänker jag drömma mig bort till värmen ;)