Åter till lugnet.
 
 
Här är lite bilder från när vi var till stugan tidigare den här månaden. Kan knappt förstå att det var en månad sedan vi var där? Jag längtar faktiskt tillbaka till lugnet som finns där. Det är ett perfekt ställe att åka till för att bara vara. Utan kontakt med omvärlden, inget rinnande vatten, utedass, bastu istället för dusch osv.. Jag vet att det är långt ifrån många som uppskattar den livsstilen, och jag skulle väl heller inte vilja leva så en längre tid. Men att komma ifrån allt ett tag och bara koncentrera sig på nuet är så välbehövligt. Fler borde testa på! Ser ni stjärnhimlen här ovan? Jag hade bara sett Milky Way i USA innan. Nu kunde jag se det med blotta ögat även här vid stugan. Så galet stjärnklart det var vissa nätter! Det kan jag sakna där jag bor nu. Det är alltid massor utav gatulampor som stör, och då bor jag inte ens särskilt centralt. Tur jag har min lilla tjärn jag kan gå till när det behövs ;)
Weekend.
 
I helgen har vi haft sällskap av sambons bästa vän. Vi har kollat på film, gått på stan, spelat biljard, varit på krogen(!) och hängt lite vid Brattberget bl.a. En hel del har vi hunnit med alltså! Känner mig rätt mör i både kropp och huvud just nu. Tur att jag har sovmorgon till veckan då jag går på eftermiddagspassen ;)
Fishbait Rock Festival 2016
 
Här kommer lite bilder från årets upplaga av fishbait! I mitt tycke den bästa festivalen som finns. Den är personlig, intim och speciell. Sedan är det ju finaste Ålandsvännerna som driver den med 😉 Det här var tredje upplagan av festivalen och nästa år kommer den tillbaka igen! 
 
Lägg 16-17 juni 2017 på minnet och kom dit!