Svammel...
Är det bara jag som är så där obotligt trött nu? Det känns som att det inte spelar någon roll vad jag gör eller hur mycket jag sover. Jag blir ändå aldrig pigg! Det är som ett konstant grått moln över huvudet på mig... Det har även vart en tung period med annat just nu med. Främst med jobbet där det är så mycket osäkerhet kring så mycket. Lägg till allt kaos med vädret den senaste veckan och ett tungt besked som kom idag. Inte undra på att man aldrig blir pigg när det konstant känns som man har motgångar. Men men. Snart skiner solen igen. Både över mig och över världen.
 
Tänker även lite extra på mina vänner som har det svårt just nu
Några flingor här och några flingor där!
 
Den här veckan kom vintern. Med besked dessutom! Sociala medier har överösts med bilder och statusuppdateringar i både positiv och negativ anda om hur Sverige har blivit vitt. Jag är nog en av de som uppskattar snön. För när det väl blir vinter så vill jag ha ordentligt med snö. Och det har det verkligen kommit nu på bara några dagar. "Snökaos" läser man i alla tidningar. Än en gång är människan inte beredd på att det kommer en vinter. Vilket märks inte främst på de tokstollar man läser om som lämnar sina bilar mitt på E4 för att vandra in till vår huvudstad när det blir lite köbildning. Fast det har varit kaos på jobbet med. Men till vårt försvar så är vi ju sammankopplade med just huvudstaden så funkar det inte där så funkar det inte här. Som tur är så var jag ledig igår då det värsta snöfallet kom. Nästan alla inrikesflyg blev ställda under dagen. Knäpp som man är så kunde jag inte slappna av och njuta av ledigheten utan satt och uppdaterade swedavias hemsida varje halvtimme och tyckte synd om mina kollegor. Eller ja det är ju inte knäppt att tycka synd om dom, för det är förjäkligt att jobba just sådana dagar, men just att jag inte kan släppa jobbet fast jag är hemma.
Halloween!
 
Har alla överlevt Halloween? För två helger sedan hade en kompis halloweenfest hemma hos sig. Obligatoriskt utklädnad annars skulle man bli portad haha ;) Detta var faktiskt min första riktiga maskeradfest! Kan inte komma ihåg att jag klätt ut mig innan? Hade sjukt svårt att komma på vad jag ville vara. Hålla på med läskig sminkning kändes lite overkill då jag är sämst på sånt. Så jag ville vara något mer neutralt. Jag satt och bollade idéer med syrran helgen innan eftersom det började bli ont om tid att beställa hem något. Så fick jag syn på en dräkt som skulle föreställa Sandy i Grease och tänkte att det kanske skulle passa. Fick en snilleblixt och voilá så hade jag rotat fram "rätt" utstyrsel från garderoben :) Det enda jag behövde köpa var en top som var offshoulder så det skulle passa bättre. Så här blev resultatet! Minus örhängena som jag fick låna av syrran efter jag hämtat upp henne. Sorry för kassa mobilbilder men fick ta dem i all hast innan jag behövde åka hemifrån.
 
Har ni klätt ut er något under de här helgerna? :)