Höga Kusten.
 
Härom veckan så var jag på en dagsutflykt med familjen och hundarna upp till Höga Kusten och däromkring. Kul att göra det tillsammans eftersom det var år och dar sedan vi åkte på semester ihop. Jag tror inte vi har gjort det sedan jag flyttade hemifrån? Och även om det inte var en semesterresa så gör det ändå mycket att bara tillbringa dagen tillsammans utanför hemstaden :) Funderar på att åka upp dit igen snart och kanske ta en tur uppför Skuleberget eller liknande? Skulle vara kul!
Tar tillvara på dagarna.
 
Semestern är slut för nu. Men som tur är så har jag en kommande semestervecka i slutet på augusti som jag ser fram emot. Jag älskar att vara ledig!! Trots att jag börjat jobba igen så har jag sagt till mig själv att jag verkligen ska ta tillvara på dagarna före och efter mitt arbetspass. Det är fortfarande sommar och varmt och det finns ingen anledning att jag ska deppa ner mig bara för att jag inte är ledig. Även om jag såklart önskade att jag var det ;) Här åkte jag och sambon ut till Lörudden en eftermiddag då jag slutat jobba för att grilla. Det var sjukt varmt ute trots att det nästan alltid blåser där eftersom det är precis vid havet. Vet inte exakt när vi for därifrån men det var mot kvällen och jag satt fortfarande i bikini precis innan. Så skönt! Jag håller tummarna att sommaren stannar kvar länge länge! :)
Där mitt hjärta hör hemma.
 
Vi är tillbaka hemma efter några dagars vistelse i Stockholm. Som jag skrev innan så hade jag lite ångest över att åka dit och spendera några dagar i Flemingsberg (där vi bodde innan). När vi väl var på plats så förstod jag varför. Det är massor utav människor, ljud överallt, betongblock till hus, byggarbetsplatser överallt och långt till närmsta skog. Jag skulle aldrig välja att bosätta mig där igen. Nog för att det var okej när vi väl bodde där, men nu när jag vet vad jag kan få istället så skulle jag inte välja bort det mot något sämre. Jag är glad över att jag har testat på livet i Stockholm. Jag skulle absolut inte vilja vara utan upplevelsen just eftersom det har gett mig så mycket i form av personlig utveckling och mina otroligt fina vänner som jag har där! Däremot så vet jag nu att jag faktiskt inte är gjord för storstan! Förr sa jag det alltid, men jag hade inget belägg för det eftersom jag aldrig hade provat på det innan. Nu mår jag bra och jag känner att det var ett rätt beslut att komma hem igen. Det är här mitt hjärta hör hemma <3