En helt vanlig dag.
 
En dag mitt i veckan när dimman skingrades och solen pressade sig fram en stund på förmiddagen. Då kan det vara såhär fint på min arbetsplats :)
Norrsken.
 
I oktober, närmare bestämt 7 oktober så var det världens norrsken! Man kunde tom se norrskenet långt nedåt i europa! Jag hade spaning på gruppen Norrsken på Facebook och var beredd på att det kunde smälla till under kvällen. Riktigt hur mycket det skulle smälla hade jag inte den blekaste om! Och det finns bara ett ord att säga och det är WOOOOW! Det var det mäktigaste norrsken jag någonsin sett i mitt liv! Så när jag såg de gröna färgerna som sprakade över himlen genom mitt sovrumsfönster så slängde jag på mig kläder och hoppade in i bilen och burnade ned till dammen. När jag kom fram så var jag så exalterad att jag rusade med till den lilla strandremsan som i vanliga fall är minimal. I mörkret tänkte jag inte på vart jag var förrän det slog mig en stund efter att jag stannat att jag borde befinna mig i vattnet där jag nu stod! Hade i stressen inte sett att vattnet dragit sig tillbaka en bra bit 😄 Det flammade en bra stund över huvudet på mig men jag fick ge mig när båda mina batterin till kameran tog slut. Orutinerat haha! Jag somnade och vaknade morgonen därpå med ett stort leende på läpparna bara för att jag fick vara med om en sån magisk kväll! Ge mig mer norrsken! 
Sundsvall.
 
Har nästan glömt bort den här sidan känns det som. Är nästan på pricken två månader sedan jag uppdaterade sist. Och ungefär samma tid har gått sedan jag ens använde min kamera. Med ett undantag från helgen men det är allt. Jag har noll inspiration och lust att fotografera just nu. Inte ens när jag fick erbjudandet att köpa en ny kamera (som jag vill ha) för halva priset så kändes det lockande. Jag kunde inte inte riktigt ursäkta det inköpet när jag inte ens vill använda en. Så länge bjussar jag på en bild över Sundsvall tagen från Södra berget i november :)