Pressfoto.
 
Igår så hade vi pressfotografering på jobbet. Det var den andra som vi hade men då missnöjet var rätt stort efter första omgången så fick vi göra det igen. Det var riktigt kul och jag har lite smått träningsvärk i benen idag efter alla benböj under gruppfotot! Här har Jessica lyckats få mig på bild när jag tog ensamma porträtt. Ska bli spännande att se det färdiga resultatet, särskilt då det ska tryckas upp rätt rejäla reklambilder på oss XD
 
För er som firar valborg ikväll, have a good one! :D
 
Same same but different.
 
Älskar detta lilla smultronställe. Spelar ingen roll hur många gånger jag går förbi där så måste jag alltid ta en bild. För trots att platsen är densamma så ser det aldrig likadant ut.. Ljuset, molnen, växtligheterna med mera... Den dag vi eventuellt flyttar från Nolby så kommer jag sakna denna plats otroligt mycket!
Bara regn.
 
Nu sitter jag på jobbet och väntar av tiden. Slutar 23 ikväll och väntan innan sista planet har landat är så seg! Inte blir det bättre av att det regnar och blåser småstorm ute heller. Vid första avgången ikväll så fick vi inte ens boarda i tid för att det blåste så hårt så de skulle inte kunna lyfta. Och min kollega skickade en video av planet när hon satt och väntade på att pricka tiden som visade hur planets propellrar snurrade helt av sig själva haha!
 
Blir helt yr av att sitta i soffan på kontoret btw. Någon stark lukt som sticker i näsan och jag kan inte lokalisera den! Hur irriterande?? :P Tycker inte att det borde vara så svårt? Men vart jag än sticker näsan så känner jag inte vart lukten kommer ifrån... Oh well.. Ska ändå ta och fixa det sista innan landning nu.