Helt dött.
Känns nästan som att jag har glömt bort att den här bloggen ens existerar på sista tiden. Sen sist så har jag hunnit arbeta två pass på egen hand på jobbet, varit en sväng till Island med Emelie, Nicklas och Johanna från USA-resan och även köpt den där bilen som jag fick erbjudande om. Lägenheten hade jag ju kunnat få om jag ville (vilket var självklart), men den var alldeles för dyr. Försöker komma på hur många dagar jag har spenderat hemma de senaste månaderna, men kan knappt komma ihåg för det har varit så sällan! Men på måndag så ska jag få åka hem till babe och spendera nästan två veckor tillsammans!! Woho!
Latest insta.
@lonken
 
Lite blandat från Instagram den senaste tiden. Harabergsbron, blöt tjej, första dagen på nya jobbet och en liten söt Eskil med choklad runt hela munnen :P
 
Har varit i Sundsvall nu sedan i måndags, Påbörjade min nya timanställning ute på Midlanda i tisdags och sedan dess har dagarna bara rullat på. Var bl.a. på en lägenhetsvisning här i krokarna som var så himla fiiiin! Tyvärrr är det för dyr för att vi ska kunna ta den i nuläget eftersom jag inte vet hur många timmar som jag kommer få jobba i månaden :( Så himla surt! Den ligger så fint till och var superfin inuti, Hade verkligen varit perfekt för oss! Dessutom fick jag erbjudande om att kunna köpa loss en bil som jag skulle få billigt plus dela upp betalningen på 2 månader. Kan jag göra det? Nej igen. No money. Blir rätt deppad när jag vet att det enda jag behöver är ett heltidsjobb. Men men.. Det löser väl sig så småningom!