Brooklyn Brigde.
 
Satt och googlade på bilder från Brooklyn Bridge härom kvällen. Snacka om välfotograferad bro! Det är en utav de platser jag skulle vilja besöka igen fast på kvällstid och med ett stativ. När vi var där på dagen så var det så otroligt mycket folk och svårt att få till en riktigt bra bild utan att vara i vägen för alla som försökte ta sig fram. Under tiden vi var i N.Y. så flaggade alla på halvstång som ni kan se på den här bilden. Skulle ha varit intressant att veta varför?
New York - City of lights.
 
 
Jag tänkte att jag fortsätter att visa upp lite bilder från New York. Denna gång från kvällstid! För är det vid något tillfälle som staden verkligen lyser upp så är det när mörkret fallit. Det är så vackert då! Särskilt när man står på hög höjd som vi gjorde vid besöket på Rockefeller Center. Det var en riktigt häftig upplevelse :) Jag är så glad att vi tog tillfället i akt att besöka N.Y. innan vår "riktiga resa" började!
New York - Daylight.
 
Har äntligen haft lite tid över och känt mig manad att sätta mig med mina bilder från i somras. På ett sätt så känns det så långt bort att jag faktiskt befunnit mig i landet alla talar om. Får påminna mig själv att det faktiskt hänt och att jag hade det jäkligt kul! Sen att jag befunnit mig som i en dimma sedan jag kom hem pga diverse anledningar får jag försöka tränga bort. Nu i efterhand så kan jag ha lite svårt att minnas just varje plats och aktivitet vi gjorde, men det är väl säkert inte så relevant längre heller? En sak som är säker iaf är att New York är en häftig plats. Prova på att uppleva staden med pulsen någon gång i livet. Men ha lite fler dagar på dig än tre ;)