Santa Monica Beach.
 
Ett utav de tillfällen som jag minns starkast från vår resa i somras var när vi spenderade solnedgången på Santa Monica Beach. Allt var så nytt eftersom det bara var vår andra dag tillsammans med gänget, och efter att ha spenderat en dag i Hollywood så var det så avkopplande att komma till stranden! Nu var vi ju långt ifrån ensamma där, men det var så härligt att se alla som tog in dagens sista solstrålar innan dom försvann bakom bergen. Alla såg ut att njuta och det gjorde jag med! Det var helt magiskt <3 Jag skulle kunna åka tillbaka till L.A. endast för den stranden haha :)
 
 
Sunny days in Los Angeles.
Kat von D's studio. Som en konstant följeslagare av hennes program så var jag ju tvungen att fota butiken ;)
 
 
Nu när det är grått, trist och mörkt ute så är det rätt skönt att titta tillbaka på sommarens bilder från staterna och drömma sig tillbaka! Som här då det var vår första "riktiga" dag i L.A. Vi gick på hysteriska Walk of Fame tillsammans med tusentals andra turister, såg Hollywood-skylten och cruisade längs vägar jag bara sett på tv innan. En pretty awesome dag!
Lately.
 
Livet snurrar på upp och ned. Ena stunden känner jag att jag är jättestark, peppad och motiverad. I nästa stund känner jag mig som en blöt fläck på badrumsgolvet. Orken försvinner. Enligt min jobbcoach som jag träffar lite då och då så är det fullt normalt att känna såhär. Men det är sjukt enerverande! Det är jobbigt att vara arbetslös. Jag känner hela tiden en press och stress inom mig att jag måste göra ditten och datten och får så dåligt samvete när jag misslyckas med att göra det jag tänkt på under de bra stunderna. En stor bidragande faktor till stressen vet jag kommer från pendlandet mellan Stockholm och Sundsvall. Det tär på mig. Att hela tiden behöva planera in resor fram och tillbaka, sitta på den där j**la bussen i flera timmar och "hinna-göra-allt-det-där-jag-måste-göra-innan-jag-åker" tjaffset utan att känna att jag någonsin kan slappa av och vara ledig på riktigt. Som tur är så är det ju inte bara mörkt. Ibland så kommer de där viktiga stunderna tillsammans med fina vänner, ett husdjur, ett nytt inköp, en ny frisyr eller helt enkelt titta på sina underbara syskonbarn när dom sover på kalas <3