Syster x2.
                   Min fina syster <3
 
Något jag tycker är roligt ibland när jag sitter med porträttbilder är att redigera dom på två olika sätt så man får fram olika känslor i en och samma bild. Ibland kan det vara mitt huvud som inte kan bestämma sig för vilket jag tycker ser bäst ut, andra gånger är det roligt att leka sig fram till dom olika resultaten. Något jag önskar att jag vore bra på är att ta ut svängarna ordentligt i min redigering. Ibland börjar jag med det, men sen blir jag lite för "feg" och går tillbaka till de säkra metoderna som jag nästan alltid använder mig av. Men härmed lovar jag mig själv att vara mer modig i mitt redigeringssätt!
 
Kusinens möhippa :)
 
 
Oj oj oj vilken helg det har varit! I lördags var det äntligen dags för vår hemliga möhippa för kusin Therese som ska få sin Jesper i sommar. Det var många överraskningsmoment såsom "bilstöld", spex, frågeslinga,  poledance, Himlabadet, middag och utgång. Jag tror vi alla hade så himla roligt! Det var en riktigt lyckad dag och kväll och efter att ha varit igång i 19 timmar så var det dags att dra sig hemåt igen. Idag är första dagen som jag kan röra mina armar någorlunda vanligt igen. Den där poledancen gjorde att jag fick träningsvärk i muskler jag inte visste att jag hade ;) Men roligt var det och jag skulle verkligen kunna tänka mig att börja träna poledance :) 26 juli går bröllopet av stapeln och det lär bli minst lika roligt som möhippan :D
 
Välkommen till familjen!
 
Yaay idag fick jag äntligen hem min efterlängtade beställning! Två nya objektiv från Tamron och en blixt från Nikon. Bilden på mig, sliten men glad, får ni som en bonus ;) Jag vill slå ett slag för företaget som jag beställde från också, Hegethorns Foto. Så himla proffsigt bemötande och snabba svar och leveranser. Jag kommer definitivt att beställa från dom igen! Ska bli spännande att testa gluggarna på riktigt i helgen. Tunga är dom iaf så jag lär ju säkert få träningsvärk i armarna haha :D Testbilder kommer sen!