Hollywood!
Några av oss glada deltagare!
 
(Magdalena, den här är till dig ;))
 
Igår kom vi fram till LAX vid ungefär femtiden. Några timmar senare var vi installerade på vårt hotellrum och påbörjade vårt "meet and greet" med en middag precis intill hotellet följt av lite snacks, dricka och info om resan.
 
Idag for vi iväg till Hollywood. Vi har varit på Walk of fame, cruisat längs Beverly Hills och vart upp vid Hollywood Hills för att plåta vid skylten. Varmt som tusan har det varit, men det är ingenting mot för vad det kommer bli i Death Valley om några dagar. 48C räknas det bli då, och då är det "svalt" haha! När vi var färdiga vid skylten så åkte vi mot Santa Monica Beach/Pier. Samma strand som Baywatch spelades in på ;) Vi hade en helt otroligt fin solnedgång och det var folk i massor längs stranden. Helt magiskt och hittills resans höjdpunkt! Det är ett ställe som jag lätt skulle kunna komma tillbaka till bara för det. Lägger inte upp några bilder från det förrän jag kommer hem och sitter vid min stationära dator med bra redigeringsskärm. Nu har jag bara min laptop och den är så sunkig att fixa bilderna på.

Imorgon förmiddag ska vi checka ut härifrån och åka vidare mot Joshua Tree. Tror det kommer bli en superhäftig upplevelse :) Men först, sova! Klockan ringer om 6 timmar och vi har en lång dag framför oss.
 
9/11 Memorial.
 
En av platserna vi besökte vår första dag i New York var 9/11 Memorial. Dom har gjort två vackra vattenfall där båda husen stod med namnen på många av de omkomna ingraverade runtom. Det ska bli fyra nya byggnader och det stora "tornet" som finns med på bilderna är One World Trade Center. Byggnationen tvärs över ena vattenfallet som människorna står och tittar på ska bli en ny tunnelbanestation med ingång där...
New York.
 
Jag lever och har haft en underbar tid i det stora äpplet! Nu är det sista kvällen och natten och imorgon går flyget vidare till L.A. Vi har hunnit med så otroligt mycket känns det som på den korta tid som vi varit här. Benen och ryggen ömmar efter kånkande och vandrande på gatorna fram och tillbaka. Men har iaf köpt ett par ordentliga skor att promenera i idag så det känns lite bättre :) 
 
Får se när det blir chans att uppdatera nästa gång? Vi har haft internet här på hotellet, men har varit helt slut varje kväll så har inte orkat. Tror vi kommer ha uppkoppling på hotellet i Los Angeles så kanske att jag hinner slänga upp nån bild därifrån också. Nu är det sovdags iaf. Klockan är ett på natten och vi ska upp tidigt för flyget. Natti!