Frånvaro.
Jag ser att det är några tappra själar som tittar in här med jämna mellanrum. Och tyvärr har ni säkert blivit besvikna varje gång eftersom det aldrig kommer upp något nytt.

Jag är iaf hemma nu och jobbar min näst sista dag på min arbetsplats innan jag blir arbetslös. Första gången någonsin som det är ofrivilligt, men jag tycker ändå på ett sätt att det ska bli skönt. Min frånvaro har berott på dels det, men sedan har jag varit upp i två omgångar till Sundsvall, suttit på sjukhuset och vakat, varit med om mitt första dödsfall inom den närstående familjen (mer om det sen) , fotat och gästat bröllop, hängt i pappas sommarstuga, träffat en kär vän och så vidare. Allt detta på inte ens tre veckor sedan jag återvände från semestern i USA. För att inte tala om värmen i vår lägenhet som gör att man vill vara överallt förutom i den och framför datorn. Hett!!

Nu ska jag hitta tiden till redigering av bröllopet, SEN kan jag börja ta itu med bilderna från semestern och förhoppningsvis få igång flödet här igen. Jag hade ju ändå fått upp ångan lite innan jag åkte iväg ;)

På återseende!
Grand Canyon.
Fotograf: Beata Holmgren
 
Fotograf: Evelina Engberg
 
För några dagar sedan så var vi i Grand Canyon. Ett otroligt häftigt ställe med granduösa vyer! Vi passade på att leka lite med en amerikansk flagga som Emma hade tagit med. Det blev häftiga bilder, men var rätt svindlande att stå där på klippkanten ;) Blev lite skakis i benen. Tror vi gjorde tre stycken stopp så vi hade olika platser att fota på i dagsljus och solnedgång. Det var helt magiskt! En utav tjejerna tog några andra fina solnedgångsbilder på mig med då jag håller flaggan. Kanske får lov att lägga upp någon här i bloggen framöver så jag kan visa :)
 
Idag far vi ifrån Mammoth Lake till Yosemite National Park. Det är en utav de platser vi besöker som jag har sett fram emot mest. Tror inte jag kommer bli besviken :)
 
Vegas - en låtsasvärld.
 
Jag har ingen aning om vart jag ska börja. Hur förklarar man på ett enkelt sätt vad vi får vara med om? Jag kan iaf säga att det här är bland det coolaste och bästa jag varit med om! Det är helt sjukt att det bara är 7 nätter kvar inklusive inatt. Vilket är typ nu. Jag har snittat 3-5 timmar sömn den senaste veckan vilket börjar kännas på nu! Sömn är inget jag prioriterar högt på listan just för att hinna uppleva så mycket som möjligt :) Jag har knappt hunnit med att sitta vid datorn alls, utan det blir några sporadiska bilder på facebook och instagram när det finns möjlighet till uppkoppling. 
 
Har spenderat de senaste två nätterna i Las Vegas. Och det ord jag kan beskriva den staden med är låtsasvärld. Wow-faktorn var maxad och jag hade lätt kunnat spendera iaf två nätter till där för att hinna med ännu mer. Har iaf hunnit koppla av ordentligt vid poolen i två dagar plus att första natten så tog vi en utekväll på stan. Grymt kul! Det var nya saker att upptäcka runt varje hörn, och folk var i rörelse under hela dygnet. Det var en så häftig stad, men jag förstår inte hur folk klarar av att bo där? Speciellt inte när det är 44 grader varmt och svetten rinner så fort man går ut. Det är inte förrän tidigt på morgonen som det blir svalt och då är det säkert fortfarande ca 25 grader skulle jag gissa.
 
Imorrn är det 4th of july och det firas med Hike, Parader, Mono Lake och fyrverkerier i Mammoth Lake som vi kom till nu ikväll. Så roligt att vi är här under nationadagen! :D Nu blir det sova! Vi hörs och ses...