Flakes.
 
Inspirationsbrist.
 
Har lite brist på inspiration att skriva nu. Jag vill, men när jag väl sätter mig för att plita ner något så får jag skrivkramp. Känns inte som att jag har något bra att komma med helt enkelt.
 
Livet rullar på som vanligt och jag har mer och mer kommit in i mitt nya arbete. Delar rum med en jättetrevlig tjej som får dagarna att inte kännas fullt lika långa. Annars så är väl själva arbetet rätt så tråkigt! Inte något som jag skulle vilja jobba alltför länge med och det är väl kanske tur att uppdraget inte kommer att  vara längre än max till sommaren. Skönt! Hoppas verkligen att det här jobbet ger bra fördelar senare när jag ska söka mig till något annat. Så att det är mer värt det. Jag försöker upprepa som ett mantra "bBa för cv:t! Bra för cv:t".
 
I övrigt så är det sambons födelsedag idag! Hipp hipp hurra! <3
The beauty of grey.
 
 
Onsdag idag. Imorgon är det sista jobbdagen på veckan för min del. Kan verkligen rekomendera att jobba 80% om man har den möjligheten. Det var så himla skönt som tex i lördags då det kändes som en söndag bara för att jag hade varot ledig dagen innan. Men så inser man att "nej fan, jag behöver inte jobba imorgon" och allt känns mycket ljusare ;)
 
På min kommande lediga fredag så ska jag äntligen få träffa min kära BFF! Vi har inte setts sedan första helgen i december så det är verkligen på tiden <3