Renovering.
Jag vill göra om här på bloggen. Lite less på min design nu och jag har funderat ett tag på att göra mina bilder lite större än vad de är i dagsläget. Behöver även ändra min header, men vet inte riktigt hur jag ska göra den. Min inspiration har tagit semester och begav sig till andra sidan atlanten!

Imorgon åker jag till Sundsvall där jag kommer bli större delen av september. På tisdag börjar jag med upplärning på mitt nya timjobb där uppe vilket innebär att jag inte kommer kunna vara hemma så himla mycket. Börjar bli lite nervös faktiskt! Får väl se om jag har lite tid över för fix av designen :)
Doggy style.
 
Rastning av hundarna idag. Jäklar vad de tycker att det är roligt att springa upp och ner i den där sandgropen! Perfekt motion för dom ligger däckade resten utav kvällen :) Jag är själv rätt mör efter ridningen igår. Mina innerlår gör så satans ont speciellt efter att jag suttit stilla en stund. Men det var så värt det!!
Turridning på islandshästar.
Om en månad far jag och några fler till Island. Så vad passar bättre än att åka ut och rida på just islandshästar? Inget ;) Vid begravningen så bestämde vi flickor (jag, systrarna och svägerskan) att vi behövde komma iväg och göra något roligt tillsammans. Eftersom vi alla har ett hästintresse, framför allt svägerskan som äger några stycken, så tyckte vi att det vore roligt att rida på islandshästar. Sagt och gjort, idag blev det av! Vi for till Brgeforsen och Riiby Gård på en 2 timmars tur. Det var så himla roligt att sträcka ut i galopp längs skogsvägarna och alla hade leenden upp till öronen!! :D Absolut något som vi kommer göra om!