I brist på annat...
 
...så får ni se lite blandade bilder från sommaren och framåt från min Instagram (lonken). Är på väg att lägga mig efter en lång dag. Sov jättedåligt inatt efter att ha kommit hem efter en helg i Sundsvall. Hade det iaf jätteskönt där uppe och fick träffa nästan hela familjen :) Försöker passa på att åka upp så mycket som jag kan nu när jag kan åka med min svåger antingen ena vägen eller båda då han helgpendlar.
 
Jag hade en sån befriande dröm i helgen. Jag vaknade upp i tårar efter att i drömmen skällt ut en person som verkligen förtjänar att höra en och annan sanning. Jag är inte den som höjer rösten eller går till motattack, och det kanske var just därför den var så befriande? Att jag ändå på sätt och vis fick ur mig massa frustration och ilska som legat och pyrt under en längre tid... Annars är jag väldigt trött på att drömma. Jag gör det varje natt, och varje morgon kan jag spela upp nattens händelser som om jag precis upplevt dom eller sett dom på film. Vilket orsakar en känsla av att jag inte får sova riktigt ordentligt och att jag inte kan slappna av helt och hållet. Det i sin tur gör att jag blir så ofantligt trött. Jag är trött på att vara trött... 
 
Med det säger jag godnatt och hoppas på en lugn natt!
En varm sommaräng.
 
 
 
Bland smultron och snår.
 
Blev en repris på gårdagskvällen med nedsläckt, levaned ljus och relaxmusik. Varför inte köra på ett vinnande koncept? Har suttit en bra stund och börjat omredigera alla mina hemsidebilder. Med den nya layouten så passade inte de gamla bilderna in, och smart som jag är så hade jag endast sparat 1/10 som psd-filer ^^ Men det skadar inte att göra om, då det alltid tenderar att bli bättre i slutändan ändå.
 
I övrigt så mår jag lite bättre. Magen har varit sådär till och från, men nu känns det helt ok! Längtar efter helg så jag kan få ägna mig åt det som ligger närmast hjärtat. Njuta av livet tillsammans med mannen i mitt liv :)