Bildkritik 1.
 
 
Jag har startat en ny kategori här tillsammans med min kompis Emelie. För att utvecklas så kan det vara bra att få konstruktiv kritik. Och det är just det som vi ska börja med nu. En gång i veckan ska vi lägga ut en varsin bild på våra bloggar för att sedan ge varandra positiv och negativ feedback om just den bilden. Självklart är det öppet för andra att delta också!

Eftersom startskotten gick förra veckan och jag inte hittade tiden då, så kommer jag att lägga ut två bilder den här veckan istället.
 
Sååå.. Varsågod att börja!
Födelsedagsfirande.
 
Förra veckan så firade vi fd minstingen i syrrans familj. Numera är han ingen minsting längre, och åtta jordsnurr har han funnits med oss. Hipp hipp, hurra hurra hurra hurra!!
 
Idag har det också varit födelsedagsfirande med sambons systerdotter. Vi åt lunch och sedan bjöds det på fika med bla en jättegod tårta!
 
Snart hoppas jag även på att kunna besöka och gratta bästis som i veckan blev mamma! Längtar tills jag får se lilla parveln <3
 
Nu blir det snart filmmys och vila resten av helgen ;) Trevlig kväll!
 
True colours.
@lonken
 
Åhhh jag vill inget hellre än att ta med mig kameran och stativet och gå ut för att fota! Men jag vill ha krispiga bilder tagna i det härliga eftermiddagsljuset som jag inte hinner ta eftersom det hunnit bli alldeles för sent innan jag är hemma från jobbet... Det är ju såååå vackert precis överallt nu! Jag vill jag vill jag vill!