Brobygget i Sundsvall.
 
 
Nu har jag snart vart i Svallet i en vecka! Semestern dundrar fram som en skenande hjord med elefanter och nu har jag bara två veckor kvar att njuta innan allvaret börjar igen. Har inte sysselsatt mig så värst mycket, men har hunnit med att hjälpa till med målning i mamma och Anders sovrum. Varit på födelsedagsfirande hos mosters man. Sovit två nätter hos syrran i Lucksta där vi kollat på film och hängt. Och idag har jag varit hos naprapaten för att sedan kolla på brobygget med familjen. Idag skulle en sektion sättas på till bron och man märker att det blir ett happening av det. Var jättemycket folk som tittade på och tog bilder! Vi hade med oss lite fika med, mysigt! :) Otroligt fascinerande är det att titta på. Det går inte fort, kl 24 inatt ska de nog vara klara med den där sektionen. Och då började dom vid nio imorse! Jag fattar inte hur dom gör för att få det att funka? Det är så massivt ju! Coolt att kunna följa det iaf :)
 
Platt fall.
 
Snodde bilden från syrran, kunde inte hitta mina egna ;)
 
Satt nyss och tittade på Svts konsert med Britney Spears. De visade hennes Femme Fatale turné som jag även sett live när hon var i Stockholm. Hela showen satt jag och tänkte hur besvärad hon såg ut på scenen. Hela hon utstrålade obekvämlighet. Så uppfattade jag verkligen inte konserten i Globen. Fast å andra sidan så såg jag henne inte på nära håll då heller. Tragiskt fall det där. Hon hade ingen energi, fullföljde inte dansstegen och körde allt med playback. Lite skillnad mot för när jag häromdagen kollade på en Beyoncé-konsert. Den kvinnan kan! Hon sjunger live, och hon ger precis allt i framträdandet. Sambon blev iaf inspirerad av hur dålig Britney var och sitter nu och producerar lite eget! :)
Fotorastlös.
Har knappt rört min kamera denna sommar. Testade det nya objektivet lite när jag var hemma i Sundsvall, men annars har den mest legat och samlat damm. Lite trist faktiskt. Viljan finns där, men inte orken just nu. Och egentligen så borde jag unna mig att njuta av semestern utan att känna mig stressad över att jag inte fotograferar något för tillfället!

Igår hade vi en mäklare här för värdering av lägenheten. Det gick bättre än väntat och nu har vi iaf satt bollen i rullning. Sen får vi se exakt hur lång tid vi tar på oss innan vi flyttar, men förhoppningen är inom ett år :)