Morgonpromenad.

 
Även om det kan vara slitigt att ta sig upp på morgonen när hunden känner för att göra sina behov, så kan det lätt vara värt det när man får promenera till sådana soluppgångar. Och då skulle ni sett hur det såg ut innan jag hade hunnit tagit mig ut! Himlen såg ut att brinna :) Så otroligt vackert! Sedan att brorsans hund här ovan är väldigt tacksam att ha att göra med gör inte saken sämre.
 
Imorgon är det slut på arbetsveckan och ingen är nog gladare än jag! Har inte fått någpt nytt uppdrag ännu så det är bara att rulla på i gamla hjulspår. Däremot så drar jag till kära syster i Nyköping och spenderar helgen där <3 Får se om jag drar med kameran eller om den får stanna hemma :)
Vinter på riktigt.
 
Några bilder från veckan när vi var i Sundsvall. Riktig vinter med massor utav snö, sol och 18-25 minusgrader ute. Det är sådana dagar som jag älskar vintern! Tittar jag ut nu genom fönstret så är det bara geggamojja. Inte så upphetsande, men det kanske betyder att vi börjar gå mot vår här? Jag hoppas verkligen det! Jag behöver sol med tillhörande D-vitaminer. Jag funderar på om jag har brist på det? Jag är så trött så trött hela tiden. Jag blir yrslig av tröttheten och jag orkar inte göra något. Bara att ha suttit med CS uppe nu en kort stund så har det verkligen tagit emot i hela kroppen och knoppen. Det känns som att jag skulle behöva minst två dygn till att bara sova! Är det någon som har tips på hur man livar upp sig själv så får ni gärna hojta till!
Kommer snart.
Hade med mig laptopen till Sundsvall där jag och min karl befunnit oss under en veckas tid. Jag hade tänkt uppdatera en massa, men glömde såklart(!) usb-sladden till kameran hemma. Då kändes det inte lika lockande att skriva något. Har varit en skön vistelse där uppe och vi har varit hus/hund/häst-vakt. Nu längtar jag tillbaka som bara den :) Igår blev det att återkomma till jobbet och det känns som att jag inte sovit på flera veckor, därav varför jag inte har orkat ta itu med bilderna som ligger och skrotar i kameran fortfarande. Jag lovar bot och bättring och kommer snart! Eller som man säger i cybervärlden "brb" ;P