Inre stress.
Ett tag nu så har jag känt mig otroligt stressad inombords. Det är stress över jobbet, pengar, skolan, tandläkare, bilen, fotografering, träning med mera. Det har byggts på ett tag nu och trots att jag betat av en massa saker så sitter stressen kvar. Och jag antar att den inte kommer släppa riktigt förrän allt är fixat och alla svaren ligger på bordet.
Förra veckan tog jag tag i tandläkaren! Efter att ha struntat i att gå dit de senaste sju åren så tänkte jag att nu f*n får jag ta upp telefonen och ringa. Gick dit och det var över på fem minuter. Hade klarat mig väldigt bra, men jag måste dra ut en visdomstand. Stress! Dels för pengarna (kommer gå på ännu ett besök) och sedan för den där sprutan de bedövar med. 
Jobbet och skolan hänger ihop. Jag är så understimulerad på jobbet och så rädd att jag inte ska komma in på utbildningen.
Bilen har varit trasig i några månader nu. I måndags så ringde jag bärgaren som fick ta den till verkstaden. Det kostade en hel del och nu väntar jag svar från verkstaden om det ens är värt att laga. Annars blir det skroten! Men en stor utgift vilket jag än väljer. För skrotar jag så vill jag ju köpa en "ny" bil. En sommar utan bil känns inte så lockande.
Träningen är typ obefintlig just nu. Försöker titt som tätt ta mig i kragen och träna hemma, men det blir inte samma sak. Jag måste hitta en annan träningsform som gör att jag pallar träna på egen hand. Jag har så dålig disciplin!
 
Ibland känns det bara lite överväldigande. Nu har jag ju börjat sålla ut en del stressmoment, men det är lång väg kvar. Hejja mig!
 
 
Var ner till dammen i söndags i det otroligt fina vårvädret. Satt länge och bara iaktog alla änder, gäss och andra fåglar och njöt av värmen. Detta är sånt jag mår bra av!
Igenslickat och ivägskickat!
Nu jäklar ligger det där. Mitt ansökningsbrev till skolan blev lagt hos posten idag. Kände ett litet lyckorus i kroppen när jag gick hemåt efter att ha lämnat brevet hos postombudet. Fantastiskt att jag äntligen hittat en utbildning som jag vill gå :D Så alla nära, kära, långväga och okännbara, håll era tummar och tår för mig ;) Please?
Fortfarande hemma.
Onsdag och jag är fortfarande hemma från jobbet. Det har varit en ihärdig förkylning måste jag säga! Men imorgon är det tillbaka till verkligheten igen då jag måste tillbaka till jobbet. Skönt ändå att det bara är två arbetsdagar innan det är helg igen :)
 
Även fast att jag varit sjuk så har jag fått lite nytta gjord. Är nästan klar med min presentation om mig själv som jag ska skicka med ansökningsformulären och arbetsproverna till en utbildning jag ska söka. Känns lite pirrigt att tänka sig själv i skolbänken igen, men samtidigt känns det väldigt rätt! Fast det är nog ganska liten chans att jag ens kommer in, då det enbart är 18 personer som blir antagna till denna utbildning. Men bättre att söka iaf än att inte göra det! :D Håll tummarna!