Värdet av pengar.
Just nu så är jag i en period då jag bara vill handla massa grejer. Skor, kläder, teknikprylar och en massa annat onödigt och nödvändigt. Men jag har två saker som hindrar mig. Först och främst så är det pengar. Jag tycker att jag som har ett heltidsjobb borde ha råd att köpa mig vad jag vill. Istället går jag där och suktar efter produkter jag vill ha men får avstå pga att jag gärna vill ha pengar över till mat istället. Fasta utgifter och mat. Det är ungefär vad det räcker till. Ok jag har väl lite över till annat med, men det är fan inte mycket. Jag blir så frustrerad! Nu vet jag självklart att det finns dom som har det mycket sämre och att jag egentligen inte borde klaga. Det är verkligen ett i-landsproblem som jag klagar över. Dåliga jag! Sen så är jag inne i en jobbig ful-period. De flesta vet kanske hur det känns? Inget jag tar på mig trivs jag i och hyn är blek och glåmig. Blä! Dagens i-landsproblem nr2 alltså :P
 
Appropå pengar så har jag precis bokat tåg till och från Sundsvall vid jul. Varför är det så s***** dyrt med tågbiljetter? Borde det inte vara billigare så att fler faktiskt tjänade på att åka kollektivt? För den bistra sanningen idag är att jag skulle spara pengar av att sätta mig själv i bilen och köra 80 mil! Jag tycker det är något fel med den bilden! Jaja jag ska sluta klaga... Behövde bara ventilera min frustration!
 
Nu blir det en dusch och sedan packa väskan inför imorgon! See ya! :)
Tävlingsdags igen!
 
Eftersom jag är i ett stort behov av en ny fotoväska (min är trasig) så håller jag tummarna att jag kan få turen att vinna en finfin väska från fotobag.se :) Vill ni vara med och tävla så går ni in på http://lifessilverliningandi.blogspot.se för att delta. Annars kan ni ju hoppas på att jag vinner ;)
 
Botaniska trädgården.
 
Här är några bilder från Botaniska Trädgården i Göteborg. Hade aldrig varit på ett liknande ställe innan så jag blev väldigt imponerad av hur vackert det var med alla blommor och växter! Ska tydligen finnas någon slags trädgård här i Stockholm med?
Imorgon är sista jobbdagen för denna vecka innan jag blir upphämtad av kära Em för att sedan styra vår väg till Åland. Ska bli kul att komma bort lite och få umgås med mina fina vänner :) Kan inte fatta att jag inte varit där på hela sommaren?!
 
Annars så lever jag och mår bra. Höst (eller jobb) -tröttheten har kommit tillbaka med en stor smäll. Vissa dagar känns bra, men andra vill jag bara stanna under mitt täcke hela dagen och inte röra en fena. Kan vara rätt jobbigt att utsätta sig själv för höga ljud och lekstuga hela dagarna när jag bara vill ha lugn och ro runtomkring mig... Men, men. På't igen bara!