Gud den allsmäktige?
En vecka. En vecka tog det innan nästa bomb kom. Om förra veckan var som ett knytnävslag i magen så var detta som en skrevspark och magen som en boxningssäck tillsammans. Jag orkar verkligen inte med det här längre! Jag kommer seriöst vandra långsamt mot den där väggen om jag inte gör något åt det. Jag skulle så gärna vilja skriva av mig här. Skriva namn, händelser och exakt hur jag känner det, men det går inte. Då gör jag mig själv en jäkligt stor björntjänst. Men jag fattar seriöst inte hur en enda människa (samma som i föregående inlägg) kan leka Gud över andra människors liv. Och framförallt fattar jag inte att hon tillåts det?? Varför finns det ingen människa som kan sätta ned foten på allvar och börja kräva saker i gengäld? Jag förstår ingenting just nu.. Jag är mest matt!
Fredagen den 13.e?
Idag har allt gått fel från det att jag vaknade imorse. Vaknar när klockan ringer och jag är alldeles blöt runt ögonen av att ha gråtit i sömnen av en jobbig dröm. Kliver upp, gör det jag ska och ska klä på mig ytterkläderna. Får välja bort mina gamla favvostövlar för att jag märkte igår att de spruckit sönder i skinnet. Tar på mig ett par andra med dragkedja på baksidan, drar på mig jackan och sträcker mig efter halsduken på hatthyllan. RIIIIITSCH hör jag då! Jamen vad kul, dragkedjan särade på sig och fastnade precis ovanför hälen. Får klä av mig för att det blir varmt, sätter mig och försöker få av mig skon. Lättare sagt än gjort! Efter mycket om och men får jag av mig den och skyndar till tåget och missar det nästan. Kommer tilll centralen och det är kaos!! Stopp på röda linjen och människor i överflöd. Blir sen till jobbet... Väl på jobbet så får jag ett tråkigt besked. Har med föregående inlägg att göra. Det som i princip var färdigt och överenskommet blev ett nej. Pga en jäkla människa. Och inte vilken människa som helst utan DEN människan. Fy faan! Blev arg och besviken och förbannad på anledningen varför jag fick ett nej. Hade jag fått konstruktiv kritik hade jag kunnat ta det, men det fick jag inte nu. Vilket INTE är ok! Att komma på lögner och insinuationer för att hindra mig från det här får mig att koka. Så till slut rann det över och jag satt och storböla i telefonen med babe. Det kändes som ett slag i ansiktet och nu är jag tillbaka på noll igen. Men det är bara att sopa ihop spillrorna och försöka klistra ihop dom igen. Den människan ska inte få vinna över mig! Dennes fot är skjuten och jag har noll respekt längre!
Ja sedan fortsatte tågstrulet med både t-banan och pendeln. Och när vi äntligen for till den enda butik jag vet alltid säljer min favorityougurth ikväll, så fanns den inte där. Ska jag skratta eller gråta?
 
Nä nu ska jag muntra upp mig själv med ett wienerbröd, cookies och coca cola framför husfruarna. Denna dag tycker jag vi stryker ur världshistorien. Tack och bock!
 
Förändringarnas tid.
Har vart lite dött här de senaste dagarna. Har varit tvungen att läka mitt hjärta... Nä skämt åsido så har jag varit upptagen med annat.

Har en sak på G nu. En förändring i vardagen kan man säga. Inget är klappat och klart, men det ser ljust ut iaf! Berättar mer när jag vet beslutet kring det hela :)

Trevlig helg till er tappra själar där ute som kikat in ;)