Agera.Idag har jag bokat till hos läkare för en utredning. Om fyra veckor ska jag dit och förhoppningsvis så hittar de orsaken till att jag mår som jag gör. Efter en spark i röven av en kollega så tyckte jag att det var dags nu!


Dagens bästa: Krypa ner i sängen i morgonrock och titta på alla favoritserier :)
Frid.Hemma! Vad jag älskar det ordet :) Nu är jag nyäten av både pizza och choklad och ska ta och starta igång första avsnittet av Desperate Housewives sista säsong. Jag är lite efter jag vet ;) Fridens frid!

Dagens bästa: I en värld där försenad kollektivtrafik är vardagsmat så är jag väldigt tacksam att jag kom hem i tid!
Trötthuvud!
Hela dagen har jag befunnit mig i något slags vaccum. Allt som vanligtvis snurrar runt innanför pannan har idag stått ganska still. Trötthet är en av de saker jag måste övervinna. Jag måste se till att få mer sömn än vad jag ger min kropp och mitt huvud idag! Varför ska det vara så otroligt svårt att få till någon slags rutin när jag ska sova? På senaste tid har jag haft alltför många dagar som idag. Ljuset blir ljusare och allt ljud känns som det ska ge mig tinnitus! Det funkar helt enkelt inte i längden, speciellt inte i det jobb jag har som växeltelefonist... Kanske är jag bara uttråkad? Kanske är jag bara gnällig? 1 timme och 45 kvar till "friheten". Stå ut!