Earth hour!

100media_imag078 (MMS)

Earth hour! Vårt hem är nystädat, luktar gott och är full med tända ljus :) Timmen vi skulle släcka ner är över, men vi fortsätter med myset! Hoppas ni där ute också var med i manifestationen för en bättre planet! Dagens bästa: Förutom att hemmet är välstädat och fint så köpte vi ett nytt batteri till bilen! Ingen mer oro att den inte ska starta längre ;)

Älskade hästar!


För två veckor sedan fick jag chansen att snusa häst när jag följde med på min svägerskas dotters hopptävling. Jag älskar verkligen doften av stall och ridning är något jag kan sakna otroligt mycket ibland! Jag var ju en riktig hästtjej när jag va yngre som hängde i stallet i tid och otid ;)

Förresten så har jag fått inbjudan till 10-års jubileum med Sundsvalls gamla nior. Tänk att det gått 10 år!! Helt sjukt hur snabbt tiden har gått. Jag hoppas att jag kan gå, men är lite osäker eftersom jag åker till Färöarna bara några dagar efter. Vi får väl se :) Kul är det iaf!

Härliga dag!
Fredagen är här och arbetsdagen är snart slut! Det känns i kroppen att man arbetat en hel vecka nu och jag ser verkligen fram emot att lägga mig i sängen när jag kommer hem och vila en stund :) Har iaf haft en superskön dag på jobbet! Eller egentligen har hela veckan varit bra, men idag var extra rolig! Det har varit skön avslappnad stämning med mycket skratt och flams haha :D God lunch som bestod av kebabrulle och supersmarrig tårta på chefens avslutningsfika... Tänk om alla dagar vore på detta sätt! Då skulle det inte spela någon roll hur tråkiga arbetsuppgifter man än har, utan skulle med lätthet glida igenom dagarna.


Dagens bästa: Älskvärda människor och att vi går mot förändringens tid!