Delade meningar.
Dagen idag har swooschat förbi som ett X2000-tåg! Både tiden på jobbet och hemma. Klockan är över nio och jag har inte ens börjat med packningen! Ikväll när jag helst av allt bara vill umgås med sambo och ta det lugnt känner jag mig som mest stressad. Både vill och inte vill att morgondagen ska komma. Tråkigt att lämna sambo i två veckor plus att jag har mega-ångest över att min bästa J ska jobba sin sista dag på jobbet imorgon. Panik!! Kommer verkligen inte att bli detsamma att gå tillbaka efter semestern när hon inte är där :( Men samtidigt så vill jag ju jättegärna komma hem till Sundsvall och träffa hela familjen och mysa :) På lördag är det ju kalas med alla inblandade.
 
 
(En av många klippor från Färöarna)
Jäkla bilskrälle!
Nu är det problem med bilen igen! Och nu passar det ju så himla bra eftersom jag ska ta med den upp till Sundsvall på fredag. Lyckligtvis så kunde jag lämna in den på verkstad på fredag efter jobbet medans de byter expansionsbehållaren som denna gång spruckit. Tur i oturen ändå att jag märkt det redan nu så jag än en gång inte blir ståendes längs E4 halvvägs hem. Dåligt för min semesterplånbok dock! Jäkla bilskrälle... Hoppas att jag tar mig hela vägen nu! Ni får hålla era tummar för mig är ni snälla ;)
Bä.
 
 
Idag blev det läkarbesök. Blodtrycksmätning och EKG. Imorgon blir det blodprovstagning. Om jag ändå hade vetat att man var tvungen att fasta 12 timmar innan så jag hade fått proven undanstökade idag med. Men men.. På't igen bara :) Hellre gå tillbaka imorgon än att vänta flera veckor innan chansen ges igen! Bäst att gå lägga sig innan hungern slår till ;)