Under the bridges.
 
I torsdags så mötte jag upp kära J på stan för lite kvalitétshäng! Vi gjorde manikyr, käkade god lunch och bestämde oss sedan för att vara lite turister i stan. Så vi hoppade på en sightseeing båt och fick lära oss lite mer om den stad vi bor i :) Nu var det inte så jättemycket som fastnade, som vanligt är mina tankar ute och vandrar för sig själva.
 
Roligt kuriosa som jag inte vetat innan:
-Årstabron är Sveriges längsta järnvägsbro
-Hammarby Sjöstad byggdes för att bli en OS-by
-Grand Hotell var det första hotellet i Sverige som införde att man skulle byta lakan efter varje gäst ;) Den ni! Hahaha!
 
Mer turistande åt folket tycker jag! Särskilt i den stad man bor i :)
 
 
 
Dåtid, nutid och framtid.
Hela dagen idag har präglats av diskussioner om framtiden. Antar att det är lätt att sväva iväg bland skyarna efter en längre tids ledighet. Under lunchtid satt jag i djupa konversationer med två enligt mitt tycke väldigt smarta människor. Jag kände och känner att jag behöver vägledning i mitt liv. Eller åtminstone en knuff i rätt riktning! Därför är det så skönt att få andras infallsvinklar på saker som rör sig i mitt huvud. En sak som sas som verkligen etsat sig fast är skillnaden mellan en drömmare och visionär. Hur en drömmare oftast stannar just vid att drömma. Mycket snack och lite verkstad med andra ord. Medans en visionär ser målet framför sig och tar sig steg för steg allt närmre. Jag insåg då att jag tyvärr har hört till drömkategorin under allt för lång tid. Men en människa kan ju alltid ändra på sig! Vilket jag ska göra nu med detta i åtanke. Jag måste börja strukturera och bestämma mig för ett mål. Allt blir så mycket lättare då! Jag vill likna det med att spara pengar. Om jag har ett mål med mitt sparande, tex en ny kamera, en resa utomlands mm så är jag mycket mer konsekvent i mitt sparande. Visst att jag kan vara där och nalla ibland, jag är inte ofelbar! Däremot om jag bestämmer mig för att sätta undan pengar bara för att, så är jag inte alls lika noga med hur mycket det blir eller om jag "lånar" av mig själv om jag tex ser något jag vill ha just nu. Förstår ni liknelsen?

Efter att ha åkt till jobbet med magknip så vände dagen till något positivt och med dessa ny-gamla insikter så kommer jag nog sova bättre inatt ;)

Over and out!
The new brighter me.
Surprise! En hel ny utstyrsel för bloggen såhär på söndagskvällen ;) Kan ni inte se den så tryck F5 så ni kan uppdatera er webläsare! Tyckte det var dags att ljusa upp min tillvaro lite och detta mina vänner är första gången sedan jag startade denna sida som den går i ljusa färger. Det ni! Men för tillfället så ser tidigare inlägg lite störda ut eftersom jag inte längre använder mig av samma mått. Om jag kommer ta itu med det eller lämna det som det är får bli en framtida fråga...
 
 
Annars då?? Hyffsad ångest för morgondagen. It's D-day, dagen jag börjar jobba efter min semester. Hua! Usch och fy, tvi och blä. Så känns det. Jupp. Som ni märker så hyser jag stor kärlek till min arbetsplats. NOT ^^. Fast det får gå ändå. Jag intalar mig att det inte kommer vara för så länge.
 
Dagens bästa: Att jag äntligen blev klar med sidan som jag pillat på i några dagar nu.