Blåsor.
Har blåsor i handen nu efter att ha målat i hallen. Mycket jobbigare att måste handhålla rollern än att ha den på en förlängningspinne. Det är så trångt i hallen att man inte kommer åt att måla om man har pinnen på... Har iaf flyttat in i vår lägenhet nu! Eller rättare sagt i måndags flyttade vi in. Hela vardagsrummet är klart nu och vi har installerat nytt skrivbord och en ny garderob. Supergilla! Det enda negativa är väl att väggarna inte blev så bra som jag hade hoppats. Vi la en väv för att slippa så mycket förarbete med spackling och sånt. Men fastän vi spacklade så syns ändå ojämnheterna igenom. Plus att när färgen kom på så började det dyka upp luftbubblor lite här och var som absolut inte syntes när vi hade lagt väven. Och vi var verkligen supernoga när vi satte upp den! Så det suger ju en del. Men vi ska nog klara av att bo uppi det ändå :)

Nu ska jag kolla på första avsnittet av Revenge. Min rygg värker och kroppen behöver vila. Så det blir perfa att lägga sig i sängen framför tvn ;)


On top.

Bild tagen med HTC Desire.Det tar på krafterna att ligga på topp! Dag 8 i renoveringen börjar lida mot sitt slut och det känns i kroppen! Ju längre tid det tar nu desto tröttare blir jag. Meeeen ingen idé att klaga nu när det äntligen är påbörjat ;) Jobbigaste delen är att jag måste jobba på dagarna och sedan fortsätta jobba när jag kommer hem dessutom. Fast till helgen är vi nog förhoppningsvis färdiga! Woho!
Nytt golv.

(Mobilbild)

Idag har vi haft en hantverkare hos oss som lagt golv! Och se så fint det blev ;D Där under ligger det en ful plastmatta(?) från 70-talet, och nu är den som bortblåst ;) Vi är inne på 6e dagen nu med renoveringen. Saker har tagit lite längre tid än vad vi kanske först räknat med, men det gör absolut inget. Vi slipper ju bo i röran iaf under tiden! Jag tror det kommer bli himla fint när det är klart! Vi målar över våra gråa väggar plus tak så det blir vitt vitt vitt. Hade först spanat in ett jättefint svart golv, men när vi började tänka efter så insåg vi att det valnötsfärgade är mycket mer praktiskt. Jag tror det blev ett bra val :) Så nu har vi "bara" målningen kvar. Både i hall och sovrum/vardagsrum, plus små lister som ska sättas på golvet för att täcka över avståndet in till golvsockeln...