Drömmarnas värld.
Idag är det den segaste dagen på länge! Sitter här vid mitt bord (bra med mobil då vi inte har internet) och känner hur ögonen blir tyngre och tyngre. Drömmer mig bort till varmare breddgrader och en annan livsstil. Insåg imorse att jag måndag till fredag lever för att helgen ska komma. Ganska tragiskt eller hur?! Jag vill kunna se fram emot en måndag morgon lika mycket som lördagen. Jag funderar på vilket sätt jag vill och kan förändra tillvaron... Två stora faktorer är arbete och boende! Jag vill ha ett stimulerande jobb och en större lägenhet. Eller ett hus om jag får drömma stort! En lugn ort med närhet till skogar och vatten. Där jag skulle kunna gå omkring med min kamera i timmar och drunkna i ljudet av tystnaden. Det känns som min melodi!

Just där är jag inte idag, men jag slutar aldrig att drömma!

Dagens bästa: Ser på klockan att det är två timmar och en kvart tills att jag får gå hem..
Ny vecka, nya tag.Sitter här med min vanliga dunderhicka som jag alltid så lägligt får på jobbet! Jag förstår inte vad det är med mig och just hicka? Den går ju aldrig över när jag väl fått den :P

Vaknade på dåligt humör imorse och med huvudvärk. En rätt dålig start på måndag morgon, men nu känns det iaf bättre! Iaf humöret :) Vilket är skönt, för vem orkar gå omkring och vara irriterad en längre tid? Inte jag iaf det är ett som är säkert.

Funderar på att åka hemöver någon helg snart också. Jag önskar bara att fredagen med dess löning kunde komma lite snabbare så att jag kan köpa biljetter till tåget. Saknar familjen rätt rejält!

Nu gick hickan äntligen över! Woho!

Dagens bästa: Fikadejt efter jobbet med snack om den stundande Färöarna-resan!
Nu gör vi helg.

Det har varit en skön dag på jobbet idag! Allt har flytit på utan större problem och timmarna har flugit fram känns det som. Nu laddar jag de sista 50 minutrarna innan jag får gå hem och göra helg. Det blir lite redigering till ett projekt jag håller på med och några avsnitt av Revenge tror jag bestämt! :) På söndag vankas dop, och självklart följer kameran med!!

Dagens bästa: Att oväntade människor kunde hjälpa mig med ovan nämnda projekt! :)