Valborg!

(Bild från förra året)


Glad Valborg till alla er som ska fira ikväll :) Själv blir det en lugn kväll med sambo. Det här med Valborgsfirande är inte direkt något för mig. Känns lite som högstadiet när man träffades ett stort gäng och hängde vid brasan och tävlade om vem som blev fullast. Typ. Brasa och vänner kan jag tycka är trevligt, men just drickandet känns väldigt passé.

Många jobbar halvdag eller är lediga idag. Alla utom vår sorgliga skara som alltid måste jobba heldagar när det inte är någon här att jobba för. Slutar snart för dagen iaf och då tänkte jag föra mina steg i det vackra vädret till Kungsträdgården där körsbärträden står i full blom! Förra året hade nästan alla blommor regat bort, men lyckades få några hyffsade bilder iaf. Men man kan alltid göra det bättre än sist ;)

Dagens bästa:
*Såg en jättefin falk landa i trädet utanför fönstret. Såg så roligt ut när det blev bortjagad av tre skator ;)
*Hade en timmes underbar eftermiddagsrast ute i solen. 26 grader i skuggan!
Sleepless in Enstaberga.
Sitter i soffan som för natten kommer agera min säng hos min kära syster. Är rätt slut efter en tröttsam dag, men känner inte någon lust för att sova. Tankarna är lite överallt och ingenstans och det dåliga samvetet kryper fram sakta i magtrakterna...

Antar att det är bäst att försöka sova ändå. Har suttit och stirrat på skärmen en bra stund nu utan att komma fram till något att skriva. Så jag sätter väl punkt för den här dagen och återkommer en annan gång!
Sjätte Tunnan.Mätt i magen, tung i ögonen och kramp i käkarna. Alltsammans tyder på en lyckad kväll! Det var annorlunda mat och dryck och roligt med ett tema på hela restaurangen :) Nu känns det som att sängen inte är långt borta, men vill nog hålla mig vaken tills att mannen kommer hem från jobbet...