Ridning!

Idag blir det ridning på schemat efter jobbet! Ska bli hur kul som helst :) Jag är med i något som kallas ridsektionen på jobbet som anordnar aktiviteter till häst för ett reducerat pris. Så när vi slutat för dagen så blir det en 2-timmars tur runt Djurgården uppe på hästryggen :) Woho!!

Bild: alltinggratis.se

Möhippan!
Igår hade vi möhippa för kära Johanna! Vi hade lurat på henne en dag på Gröna Lund, så vi chockade henne till tårar när vi haffade henne på McDonalds i Slussen ;) Sedan var dagen igång! Det blev en jättesmarrig picknick åtföljt av en hinderbana uppe i luften. Ca 10 m upp i luften skulle vi balansera på diverse linor, stockar och vajrar. Huuur kul som helst! Jag som dessutom är lite höjdrädd fick en jäkla kick av att gå däruppe utan att vara så speciellt rädd :) Och Johanna ångade på som om hon aldrig gjort annat i sitt liv!! Men hon fick iaf avsluta med ett fritt-fall från 18 meters höjd och det var lite läskigare... Därefter blev det gokart, snittar och champagne hos hennes svägerska, middag på Wasahof och dans tills fötterna blödde på Bon Palais!
Allt gick väldigt smidigt och flöt på bra :) Och jag hade väldigt roligt vilket jag tror Johanna hade med :) En dag som kommer ligga kvar i minnet ett bra tag!Här är vi alla minus en person inne på McDonalds minuter efter överraskningen.


Johanna balanserar som en cirkusprinsessa!


Rätt högt är det ändå!


Gokart-brud :)


Dagens huvudperson.


Fina Marie!


Jag, Johanna och bästa Malin inne på Wasahof! Johanna fick även ett personligt framträdande av en oparasångare som var på besök. Han tog på sig förkläde, tog en flaska vin och serverade henne sjungandes :) Superfint!

Detta är bilder från både min kompaktkamera och mobiltelefon. Tyvärr så dog ju mitt batteri efter halva dagen ^^
Idag är fötterna ömma, nacken stel och kroppen en aning trött. Men det var det värt! :D


So much to do, so little time.
Lite torrt med inlägg här nu. Om bara dygnet hade några fler timmar! Jag har bilder jag vill redigera, har en kurs i bröllopsfotografering att göra, skolarbete, umgås med vänner och pojkvän och massa ärenden hit och dit. Blir bara trött av att aldrig få vila riktigt. Men det är härligt att ha saker att göra ändå! :)

Nu åter till matlagningen/Desperate Housewives.