Inget är som väntans tider ;)



Denna goding ligger just nu på MediaMarkt i Sundsvall och bara väntar på att få hämtas ut! Som jag längtar! Fick veta förra veckan att den hade kommit fram av min käre bror :) Jag kan knappt bärga mig tills att jag får hålla den i mina händer och prova den för första gången! Pirr pirr! I really am a nerd! Haha :D Jag kan inte fatta att den snart är min?!
...
http://totaltslut.nu
Supermåne.


Foto: Evelina Engberg



Igår var det supermåne ute. Tror månen var endast ca 36 000 mil från jorden. Men den kändes inte så himla nära ändå. Fast den lyste starkt! Iofs så ser man den inte härifrån när den står som lägst och är som störst. Bjussar på en bild från igårkväll :)


Jag har även beställt en ny kamera! Woho! Jag är som ett litet barn som väntar på julafton känns det som :D Och hur jag ska kunna vänta med att hämta den ända till påsk har jag ingen aning om?! För den kommer redan nästa vecka. Beställde den av min kära bror hemma i Sundsvall! Äntligen blir det en fullformatare! Som jag har suktat effter en fullformat så länge nu och äntligen ska den bli min :) My precious!! Jag hoppas verkligen att jag kommer igång lite mer med fotandet iom det också. För jag kommer nog att ha svårt att låta en sån där dyring ligga och samla damm ;P


Söndag nu. Solen skiner. Jag är pigg. Tror jag ska börja med potatisgratängen redan nu :) Ciao!