God morgon på er!
Morgonstund har guld i mun är ju ett vanligt uttryck, men jag vet inte om jag är beredd på att hålla med? Är så sjuuukt trött just nu! Vill inget hellre än att lägga mig i sängen och sussa vidare :) Istället får jag så snällt sitta här och roa mig själv på en folktom arbetsplats. Fast jag ska ärligt erkänna att det är rätt så skönt att vara här utan alla mäninskor. Det finns ingen som rycker och sliter i en, telefonerna är tysta för det mesta, jag kan läsa, kryssa och prata skit med Johanna utan störande moment :)

I tisdags var jag med Johanna och hennes man plus 3 golfproffs och en golfkommentator (finn den felande länken ;)) ut till Grinda. Det är en ö ute i stockholms skärgård dit vi tog båten för att käka middag på kvällen. Var otroligt härligt med en vacker kväll, vin, god mat, bra sällskap och båtåkande. Var inte hemma förrän halv ett på natten :P Hann knappt sova innan jag skulle upp igen haha! Hade gärna laddat upp bild från kvällen men när jag försöker mobilblogga så syns inte bilden som jag skickar med. Strange! Kanske kan få upp något sedan när jag är hemma istället. 

Idag efter jobbet blir det iaf kvalitétshäng med Johanna och Malin! :D Så vi drar oss ut mot Täby C efter jobbet för lite shopping. Men... Först måste jag genomlida en arbetsdag! 

På återseende!
Gatufesten.


(Kompaktkamera)

När jag va hemma i Sundsvall så var det ju även Gatufest-helgen! Jag skulle ju åka tidigt på fredagen så jag gick bara på Onsdagen så det var gratis. Det var jag, syrran och Jessica som gick tillsammans. Fast vi mötte även upp kusinerna Therese och Sofie och hängde med dom en stund :) På scen ser ni Jason Derulo(?) som jag aldrig hade hört talas om innan. Syster tyckte att jag borde börja gå ut mer så jag blir lite mer uppdaterad inom musiksvängen haha :D Vi får väl se! Det var väl en helt ok kväll, men roligare har jag ju haft! Och för varje år så blir medelåldern lägre liksom längden på flickornas kjolar :P Eller är det bara jag som blivit äldre och klokare? Haha!
Hjärtegull!Hahaha! Kolla vad jag hittade i arkivet sedan i November förra året :D Söta Dajana ser helt utflippad ut här :D