Juice.


(mobilkamera)


Andra testet som vi har gjort med råsaftcentrifugen. Igår gjorde vi juice med citron, annanas och ingefära. Den blev stark och sur, men väldigt god! Idag blir det en blandning av morot, citron, mandarin och blodapelsin. Råkade visst köpa fel igår märkte vi när vi skulle göra iordning :P Men det spelar ingen roll! Har inte testat den än för vi har haft den på kylning i väntan på att chokladpuddingen ska bli färdig. Vi kan ju inte bara slå om till nyttigt med ett fingerknäpp ;)

Jag kan iaf verkligen rekommendera en centrifug till de som gillar juice! Superenkelt eftersom man inte behöver skala frukten och grönsakerna. Förutom apelsin för den har beskt skal och oljor som inte är bra att äta. Dessutom är den jättelätt att rengöra! Borde kanske bli försäljare istället haha?!
Frukt frukt mera frukt.


(mobilkamera)

Nu ikväll har vi varit och köpt hem 10 kg frukt och grönsaker! Vi var tvugna att väga allt när vi kom hem för att det var så himla tungt haha! Babe fick en juice centrifug i födelsedagspresent, så nu ska vi testköra den ikväll. Dags för ett lite nyttigare liv ;)
Birthday-boy.
Idag fyller babe år! Det har vi firat med en god kycklingsallad, långpromenad och tårta på det :) Lite paketöppning blev det innan med. Nu sitter vi och kollar på konståkning. Både Finland och Sverige har chans till medalj, så vi håller våra tummar! Tänkte även ge oss på att kolla på Paranormal Activity 2 lite senare :S Jag är fortfarande rädd efter ettan, och det var säkert ett år sedan vi kollade på den haha. Får se hur känslan blir efter denna? Jag som är så jäkla skraj för sånt där :P Men det blir säkert bra...

Trevlig helg på er alla!