Sista dagen.
Idag är det sista dagen på min upplärning inne på driften. Känns lite vemodigt att gå tillbaka till min vanliga plats där allt ska rulla på som vanligt igen. Har verkligen varit ett skönt break från min verklighet. Här inne så finns det så mycket blandat med saker att göra, och får man inget arbete så tar man sig något att göra :)

Igår efter jobbet tog vi oss en liten After Work uppe på Radisson SAS Skybar inne i stan. Mysigt att komma väg en liten stund! Men innan jag hade kommit hem så höll min blåsa på att ta livet av mig :P Mer skoj blir det i veckan också då jag, Johanna och Malin ska gå på bio för att se Burlesque :) Imorgon rättare bestämt! Kul kul :) Vi har inte fått Malin-tid på flera veckor nu...

Back to work då. Får verkligen passa på idag att lära mig massor och gå igenom saker jag är osäker på :)
Oh happy day!
Så skönt med fredag idag! Fredagar känns alltid positiva. Tror de flesta är snäppet gladare då än en vanlig trist måndag då man känner sig lite lagomt trött på livet. Men sen när helgen är kommen så känns allt plötsligt mycket lättare :)

Har lärt mig en hel del idag. Sitter ju och lär upp mig fortfarande inne på driften. Det är roligt med kunskap! Sen att jag känner mig som en guldfisk ibland då jag får fråga samma sak tusen gånger om är en annan femma ;P
Har två dagar nästa vecka med, sen är det åter in i växeln och det rätt så monotoma arbetet. Skulle nog kunna vänja mig vid att sitta här inne! Kanske hälften hälften?

Helgen ska ägnas åt absolut ingenting har jag bestämt. Det blir film, godis, promenader och slappande.

En halvtimme kvar, sen är det tack för idag, slut för idag :D

Trevlig helg alla!
Blubbeliblubb.
Va ett tag sen nu! Vad har hänt sen sist då? Inte mycket iaf.. Har blivit frisk och jobbat den här veckan. Tråkigt, men det måste göras. Nu från idag så har jag iaf börjar lära upp mig som driftoperatör på jobbet. Roligt med lite omväxling och särskilt om jag får sitta heldagar med Johanna :)

Har ägnat kvällen åt att städa hela lägenheten! Så nu är det rent och fräscht med tända ljus och rökelse. Mums! Nu fattas bara att min karl ska komma hem :)

Kollade förresten på teater förra helgen! Rikgtiga män heter föreställningen, och jag råder alla som vill skratta att gå och titta på den!! Höll på "garva läppen av mig" ;) Första gången jag sett Tommy Körberg live och jäääklar vilken pipa han har! Jag fick gåshud all over när han tog i med sin stämma. Han måste lätt vara Sveriges bästa sångare... Go see it!

På fredag får jag träffa systeryster som kommer hem från Thailand :) Blir bara en snabbis innan de far vidare till Sundsvall, men kul att få ses en stund iaf!